Over Mathé

Mathé is een uniek bedrijf waar vakbekwaam handwerk en gedegen kennis van (theater)vormgeving, fantasie en creativiteit gecombineerd wordt.
Zowel bij het ontwerpen en vormgeven als ook de uitvoering van theater-rekwisieten, fantasy-producten en kunst zoals beelden en objecten.
Mathé voert zowel opdrachten als vrije ontwerpen uit .

De vormgeefster van dit bedrijf, Mascha van Vugt, is afgestudeerd aan de kunstacademie (theatervormgeving) in Tilburg en de academie voor Art and Design (propdesign & construction) in Hartlepool, Engeland.
In de loop der jaren heeft zij met haar vele ervaring, zowel binnen als buiten de theaterwereld, een geheel eigen stijl ontwikkeld. Dit weet zij te combineren om zo ontwerpen en projecten vorm te geven naar de wensen van de opdrachtgever.
Daarnaast is haar unieke stijl, liefde en aandacht voor haar werk terug te vinden in haar vrije ontwerpen.

De (tuin)beelden :

De beelden zijn gemaakt van stronken en worteldelen die ogenschijnlijk onopvallend in de natuur liggen te wachten. Door de ogen en handen van de kunstenares komen ze als beeld tot leven.

De organische, soms grillige uitstraling ( van deze stronken ) wordt uitgebouwd tot verrassende en vertederende herkenbare vormen.

De beelden stralen elegantie, warmte en subtitliteit uit, die horen bij de duidelijk eigen stijl en karakter van de kunstenares.

Zie ook Portfolio > Beelden